Bílegg grannalagnum jólatræ

Tórshavnar kommuna ger nógv burturúr

Lagt út ÓML
Lagt út ÓML 2 år ago
Updated 2022/11/15 at 10:28 PM

Kommunan fyrireikar í løtuni uppsetanina av jólatrøum í kommununi. Sum vant seta vit størri jólatrø upp í øllum bygdunum og í øllum býarpørtunum í Havn – millum annað við Myllutjørn og Undir Kongavarða. Eins og undanfarna ár kunnu eigarafeløg og grannaløg tó søkja um at fáa eitt jólatræ og ein jólatræsfót til síni øki.

Jólatrøini, sum grannaløgini kunnu bíleggja sær, eru umleið 2-3 metrar høg. Hevur títt grannalag hug til at fríðka og hugna um tykkara grannalag á jólum, kanst tú senda tykkara umbøn við at trýsta á grøna knøttin niðanfyri og fylla teigarnar út.

BÍLEGG JÓLATRÆ

Vit viðgera tykkara umbøn beinanvegin, soleiðis at allar staðsetingar hóska til býin og umhvørvini.

Freistin at bíleggja jólatræ og jólatræsfót er 20. november 2022.

Kelda & mynd torshavn.fo

Share this Article
Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *