Dansifrøi handaðu gávu og minnisskelti

Lagt út ÓML
Lagt út ÓML 2 år ago
Updated 2022/11/23 at 4:28 PM

Tað var gamla bygginevndin hjá Dansifrøi, sum vildi handa hesa áminning fyri tað einastandandi samstarv, sum bygginevndin hevur havt við Tórshavnar kommunu. Dansifrøi varð stovnað í 1972 um tað mundið, verandi borgarstjóri varð valdur í býráðið.

Tað vóru teir tríggir, Høgni, Andreas og Erling, sum eftir aðalfundin hjá Dansifrøi í 2022 fóru í gongd at útvega øki til felagshús og dansihøll til Dansifrøi. Kommunan hevur verið viðspælari allan vegin.

Í gjár varð so ein áminning handað umsitingini og borgarstjóranum, sum tøkk fyri gott samstarv – talan er um eitt 50 ára skelti.

Umframt hetta handaði formaðurin eina gávu frá øllum limunum í Dansifrøi til borgarstjóran sjálvan. Tað er hetta dansandi parið, sum sambært formanninum skuldi ímynda borgarstjóran sjálvan og konuna Hjørdis.

Kelda & mynd: torshavn.fo 22-11-2022

Share this Article
Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *