Niels Juel Arge nýggjur stjóri á Strandferðsluni

Lagt út ÓML
Lagt út ÓML 2 år ago
Updated 2022/09/28 at 9:27 PM

28.09.2022

Uni Rasmussen, landsstýrismaður í Fíggjarmálum, hevur sett Niels Juel Arge í starv sum stjóra á Strandferðsluni. Við sínum yrkisroyndum, sum skifta millum alment og privat, er Niels Juel Arge væl skikkaður til starvið sum stjóri á SSL. Niels Juel hevur verið fíggjarleiðari á strandferðsluni í tveimum umførum umframt fyribils stjóri í 2007. 

Niels Juel Arge er í løtuni fíggjarleiðari hjá Tórshavnar kommunu. Hann er útbúgvin cand.merc.aud. Harumframt hevur hann ískoytisútbúgving frá journalistháskúlanum í Århus. Niels Juel er 56 ára gamal.

Eftir ætlan byrjar Niels Juel í starvinum 1. november.

Kelda: og mynd ssl.fo

Savnsmynd 24.FO
Share this Article
Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *