Búsetur útbyggir dagstovnin á Hamrinum

Lagt út ÓML
Lagt út ÓML 2 år ago
Updated 2023/03/14 at 11:08 PM

Býráðið samtykti seinnapartin einmælt at játta 57 miljónir til nú at gera útbyggingina av dagsstovninum á Argjahamri. Tríggjar barnagarðsstovur og tríggjar vøggustovur koma aftrat, umframt felagsøki, køkur og starvsfólkarúm.

Dagstovnurin á Hamrinum á Argjum verður nú útbygdur. Ætlanin við Dagstovninum á Hamrinum er broytt síðan í fjør til 3 barnagarðsstovur og 3 vøggustovur, felagsøki og køk, og starvsfólkarúm í miðjuni í bygninginum.

Støddin er uml. 1.297m2, 6 stovur tilsamans. Samlaði kostnaðurin er um 57 miljónir kr.

Kelda & mynd:torshavn.fo 27 okt.2022

Share this Article
Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *