Tøkk

Lagt út ÓML
Lagt út ÓML 2 år ago
Updated 2022/11/07 at 9:55 AM

Ein hjartans tøkk til hvønn einstakan av tykkum 4222,  sum stóðu saman um fólkaflokkin og góvu honum atkvøðuna á  fólkatingsvalinum. Tíverri rakk hetta ikki til ein sess á fólkatingi, men vit missa ikki móti og taka dystin uppaftur.   Vit vóna og vænta og mugu arbeiða fyri  at fáa  írestandi atkvøðurnar  heimaftur til løgtingsvalið. Føroyar og føroyingar  hava brúk fyri okkara politikki –  ongantíð meir enn nú.

Ein serlig og innilig tøkk til øll tykkum 572 kring alt landið,  sum atkvøddu  fyri mær persónliga . Hóast stóru afturgongdina hjá fólkaflokkinum,   so fekk eg hesuferð  mítt  hægsta  persónliga atkvøðutal nakrantíð.   Tað fløvar og er nakað, sum eg   seti  ómetaliga stóran prís uppá og gevur mær hug og dirvi at halda á.    

Elsebeth Mercedis Gunnleygsóttur

Share this Article
Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *