Hóvligi og semjusøkjandi formaðurin lagt frá sær.

Lagt út ÓML
Lagt út ÓML 2 år ago
Updated 2022/11/10 at 9:34 PM

Tað var við spenningi at vit kundu eygleiða nýggja formannin í Fólkaflokkinum sum fór til verka í mars mánað í ár. Hetta vóru góð tíðindir nú høvuðsstaðurin fekk formannin í flokkinum  

Nú skuldi havnin veruliga koma til sín rætt, sum gamla kenda økið sum aður var ein fólkafloks háborg. Men ikki gekk long tíð áðrenn kendi advokaturin og sum hevði gott innlit í samfelag og vinnuviðurskifti fekk at síggja, at meiningarnar innanflokka vóru sera ymiskar og ringt var at finna felags stev. Christian Andreasen sigur við KVF í dag at hann framvegis stuðlar flokkinum og vónar at nýggjur leiðari kann savna flokkin og ynskir flokkinum eitt gott val.

Sum vinnulívsmaður og FSF forseti, hevur hann nú valt, aftur at arbeiða fulla tíð sum advokatur og sagt politikkinum farvæl. Eitt vita vit, at um flokkar hava innanhýsis ósemjur, er torført at ganga fram í einum valstríðið. Tí má roknast við, at flokkurin fer at royna at finna stevið og fer at styrkja seg í høvuðsstaðnum og at kenda fólkaflokskvinnan og fyrrverandi borgarstjórin í Tórshavn verður á listanum til løgtingsvalið.

24FO.NEWS

Óli M. Lassen

Share this Article
Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *